top of page

Heilijgers sponsort Impact Award Duurzaam Zeist

Heilijgers is een ondernemend en vernieuwend vastgoedbedrijf actief in projectontwikkeling, bouw, transformatie, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer.


In Zeist is Heilijgers actief met diverse duurzame projecten. Ze ontwikkelen voor RK Woningbouwvereniging Zeist 24 gasloze woningen aan de Cornelis Vlotlaan. Voor Woongoed Zeist is Heilijgers volop actief in het verduurzamen van woningen naar Energielabel A en beter, bijvoorbeeld het appartementencomplex Eldorado en appartementencomplexen in de Verzetswijk en aan het Fazantenplein.


Innovatief, duurzaam en circulair

Heilijgers denkt vooruit en investeert onder meer in digitalisering met een 3D-betonprinter. Met de 3D-betonprinter wordt binnenkort een woning geprint waarmee het materiaalgebruik en de CO2-uitstoot halveert. Ook ontwikkelen wij een PS-woning met super geïsoleerde buitenwanden. Het materiaalgebruik en de CO2-emissie tijdens de bouw worden dankzij deze bouwmethode tot 70% gereduceerd.


Verrassend

Heilijgers gaat voor de glimlach op het gezicht en doet daar niet alleen het gebruikelijke voor, maar zoekt het ook buiten de gebaande paden: off piste. Heilijgers gaat voor 'verrassende huisvesting'​ en is 'verrassend Heilijgers'​!

Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers

Duurzaamheid is voor Heilijgers core business! "Als actief bedrijf in verduurzaming willen wij ook anderen stimuleren om duurzaamheid te omarmen. Duurzame ideeën en initiatieven van bedrijven, organisaties en particulieren willen wij graag voor het voetlicht brengen en een steun in de rug geven. Daarom ondersteunen wij van harte de Impact Award Duurzaam Zeist."

1 weergave
bottom of page