top of page

Genomineerden Impact Award Duurzaam Zeist 2019

Bijgewerkt op: 4 feb. 2022

Op 15 maart 2019 sloten de aanmeldingen voor de Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers. Er hebben 31 kandidaten zich voor categorieën Business Impact en Private Impact ingeschreven. Stuk voor stuk innovatieve, duurzame en veelbelovende initiatieven! De voordrachtscommissie draaide hierna op volle toeren. Op zorgvuldige wijze zijn de zes genomineerden voor de Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers geselecteerd:


Genomineerd voor Private Impact

1. Plantenasiel Zeist

2. Van gas af, waar wachten we op

3. Alles binnen bereik: reddingsboei voor levens en het klimaat


Genomineerd voor Business Impact

1. Insulution

2. Zeist deelt mobiliteit

3. Stichting Energie Zeist (SEZ)


Meer informatie over de genomineerde initiatieven wordt snel gedeeld op de site van Impact Event Duurzaam Zeist!


Uitreiking van Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers Het Impact Event Duurzaam Zeist vindt op 16 mei in Hotel Theater Figi plaats van 12.00 uur tot 19.00 uur. Naast gerenommeerde sprekers over de onderwerpen klimaat en energie is het hoogtepunt van de middag natuurlijk de uitreiking van de Awards. De genomineerde kandidaten zijn aangeleverd bij een vakjury bestaande uit Angelique Laskewitz (CEO VBDO), Jannes Haverman (notaris) en Matthijs Bierman (CEO Triodos Bank). Deze vakjury wijst voor zowel de Private Award als de Business Award de winnaar aan. Daarnaast wordt er een publieksprijs uitgereikt.


Videopresentatie en Experience Innovation Floor Van zes genomineerde kandidaten worden professionele videopresentaties gemaakt. Deze zullen gepresenteerd worden tijdens het Impact Event Duurzaam Zeist. Daarnaast krijgen de genomineerden een stand toegewezen op de Experience Innovation Floor. Deze beursvloer dient tijdens het evenement als dé plek om te netwerken voor Gemeente Zeist, het bedrijfsleven en inwoners van Zeist.

10 weergaven
bottom of page