Experience Innovation Floor

Ontmoet elkaar op de Experience Innovation Floor

Tijdens het Impact Event Duurzaam Zeist dient de Experience Innovation Floor als ontmoetingsplek voor de gemeente, het bedrijfsleven en particulieren. Maak kennis met duurzame initiatieven van onze partners en verschillende bedrijven en bespreek jouw visie op duurzaamheid met onze sprekers, vakjury, adviseurs, voordrachtscommissie en organisatie. Ook de zes genomineerden voor de Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers zullen plaatsnemen op de Experience Innovation Floor en laten je graag kennismaken met hun bijzondere initiatieven.

De beursvloer is geopend!

De Experience Innovation Floor zal tijdens de lunch en verschillende break-out sessies geopend zijn. Daarnaast zal Impact Event Duurzaam Zeist afgesloten worden met een waardevolle netwerkborrel op de Experience Innovation Floor. Het is dé plek om elkaar te ontmoeten en het gesprek over duurzaamheid met elkaar aan te gaan.

Jong talent

Pianist Dylan Kools (16) zal op de Experience Innovation Floor een sfeervol optreden verzorgen. Het aanstormende talent behaalde de Golden Ticket in de halve finale van Zeist on Stage en speelt stukken van Chopin, zonder muziekblad!

image002.jpg
Pianist.jpg