Impact Event Duurzaam Zeist 2019
Logo Duurzaam Zeist Impac EVENT 2019 - C
Een klimaatakkoord op lokaal niveau: belangrijk voor alle inwoners en het bedrijfsleven in Zeist
Impact Event Duurzaam Zeist wil lokale acties verbinden aan innovatieve ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Nationale topsprekers als Marcel Beukeboom praten ons bij over de laatste ins en outs, terwijl duurzaamheidsspecialisten van onze partners uit Zeist de lokale kant belichten. Als klap op de vuurpijl wordt tijdens dit event de Impact Award Duurzaam Zeist 2019 uitgereikt aan een ondernemer én een particulier uit Zeist. Ben jij erbij?
Kaartverkoop
Kaartjes voor de eerste editie van Impact Event Duurzaam Zeist zijn voor € 50,-* te bestellen via de pagina 'Kaartjes'.
* Inclusief lunch, borrels & bites.
Doe mee en win de Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers!
Ben jij een koploper in duurzaamheid? Impact Event Duurzaam Zeist daagt iedereen in Zeist en omliggende plaatsen als Huis ter Heide, Bosch en Duin, Den Dolder en Austerlitz uit om met de beste duurzaamheidsinitiatieven deel te nemen aan de Impact Award Duurzaam Zeist powerd by Heilijgers 2019. Aan deze Award mogen alle bedrijven en particulieren met vernieuwende initiatieven in de gemeente Zeist gratis deelnemen in de categorieën:
  • Business Impact
  • Private Impact
De winnaar zal worden gekozen door een deskundige vakjury onder leiding van Angelique Laskewitz, Executive Directeur Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling.
Meer informatie over deelname aan de Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers 2019?
Bezoek de pagina 'Award'.
FOLDER
Download via onderstaande knop de folder voor extra informatie: