Impact Award Duurzaam Zeist 2019 powered by Heilijgers
Impact Award Duurzaam Zeist powerd by Heilijgers is onderdeel van Impact Event Duurzaam Zeist.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tijdens het evenement zal de prestigieuze Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers uitgereikt worden. Particulieren en bedrijven kunnen zich tot en met 15 maart aanmelden voor de categorieën ‘Business Impact’ en ‘Private Impact’. Uit alle aanmeldingen zal een voordrachtscommissie per categorie een zorgvuldige selectie maken van drie genomineerde kandidaten met innovatieve en succesvolle initiatieven. De winnaars worden op 16 mei door een deskundige vakjury – onder leiding van Angelique Laskewitz van Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling – gekozen. “We zijn op zoek naar echte parels op het gebied van duurzaamheid, de ‘Willy Wortels’ van Zeist,” aldus Hans Haaksman, voorzitter van de voordrachtscommissie, op.
Heilijgers sponsort Impact Award Duurzaam Zeist
Heilijgers is een ondernemend en vernieuwend vastgoedbedrijf actief in projectontwikkeling, bouw, transformatie, renovatie & onderhoud en vastgoedbeheer. In Zeist is Heilijgers actief met diverse duurzame projecten. Ze ontwikkelen voor RK Woningbouwvereniging Zeist 24 gasloze woningen aan de Cornelis Vlotlaan. Voor Woongoed Zeist is Heilijgers volop actief in het verduurzamen van woningen naar Energielabel A en beter, bijvoorbeeld het appartementencomplex Eldorado en appartementencomplexen in de Verzetswijk en aan het Fazantenplein.
Waarom meedoen?
Wij nodigen particulieren en bedrijven uit deel te nemen aan deze Impact Award Duurzaam Zeist 2019 powerd by Heilijgers. Ben jij of is jouw bedrijf een koploper in duurzaamheid, dan moedigen wij je graag aan om mee te dingen naar de Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers 2019. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gratis deelnemen in de categorieën:
  • Business Impact
  • Private Impact
 
Jij maakt het verschil als het gaat om initiatieven op het gebied van duurzaamheid en verantwoord duurzaam ondernemen in Zeist. Door jouw bijdrage wordt het maatschappelijk bewustzijn vergroot en wordt het mogelijk om met het evenement de stip op de groene horizon van Zeist te zetten.
Tijdens het Impact Event Duurzaam Zeist worden de winnaars van de Impact Award Duurzaam Zeist powerd by Heilijgers bekend gemaakt. Zowel voor de categorie Business Impact als voor de categorie Private Impact worden drie genomineerden uitgekozen door de voordrachtscommissie. Van de genomineerde projecten worden professionele en wervende videopresentaties gemaakt.
Prijzen
De winnaars van de Publieksprijs, Business Impact Award en Private Impact Award ontvangen naast veel media-aandacht een cheque ter waarde van € 1.000,- ter investering in het project.
Innovation Experience Floor
De genomineerden krijgen de gelegenheid zich tijdens het evenement te presenteren op de Innovation Experience Floor.
Videopresentatie
Alle genomineerden krijgen de professionele film die wordt getoond tijden de Award uitreiking.
Aanmelden
Schrijf je in door het deelnameformulier op de website in te vullen of per post opsturen aan Hans Haaksman Utrechtseweg 18, 3704 HC Zeist.
Lees het reglement goed door. Geef een duidelijke uitleg van het project op het aanmeldingsformulier. Stuur tevens een foto/tekening/berekening van het project ter ondersteuning en maak duidelijk waarom dit project onderscheidend is.
LET OP: 15 maart is de laatste dag dat de projecten kunnen worden aangemeld.
Selectieprocedure
  • Vanuit de inzendingen zal een voordrachtscommissie drie genomineerden per categorie voordragen aan een professionele jury.
  • In de finale tijdens het evenement strijden de drie genomineerden per categorie om de Private Impact award en de Business Impact Award.
  • De jury zal onder leiding van Angelique Laskewitz de winnaars kiezen voor beide categorieën: de Bussines Impact Award en de Private Impact Award. De jurysamenstelling is te vinden op de website.
Timeline
  • 15 maart: Deadline inschrijvingen
  • 15 april: Bekendmaking van de genomineerden
  • Vóór eind april: Opname videopresentaties genomineerde projecten
  • 16 mei: Finale en bekendmaking van de winnaars tijdens het evenement
Folder
Download via onderstaande knop de folder voor extra informatie:
Logo Duurzaam Zeist Impac AWARD 2019_pow