Impact Event Duurzaam Zeist
Op 16 mei organiseert Rotaryclub Op Seyst het Impact Event Duurzaam Zeist. Samen met toonaangevende partners, Gemeente Zeist en lokale burgerinitiatieven zet Impact Event Duurzaam Zeist zich in voor een groen en duurzaam Zeist! Duurzaamheid en lokale oplossingen komen samen in een uniek programma, waarbij grote sprekers als klimaatgezant Marcel Beukeboom het podium zullen pakken.
Tijdens het evenement zal de prestigieuze Impact Award Duurzaam Zeist powered by Heilijgers uitgereikt worden. Particulieren en bedrijven kunnen zich tot en met 15 maart aanmelden voor de categorieën ‘Business Impact’ en ‘Private Impact’. Uit alle aanmeldingen zal een voordrachtscommissie per categorie een zorgvuldige selectie maken van drie genomineerde kandidaten met innovatieve en succesvolle initiatieven. De winnaars worden op 16 mei door een deskundige vakjury – onder leiding van Angelique Laskewitz van Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling – gekozen.
Grote bedrijven als WWF, Vogelbescherming Nederland, Triodos Bank, PGGM, Achmea, FIGI en KNVB verbinden zich aan het evenement, evenals lokale burgerinitiatieven Samen Duurzaam Zeist, Stichting Energie Zeist en Van Tellingen-Pul Stichting. Ook Gemeente Zeist zet zich als partner in voor het evenement. Burgemeester Koos Janssen is zeer positief over het Impact Event Duurzaam Zeist en neemt de rol van ambassadeur graag op zich. Klimaat, energie, circulaire economie en een groen dooraderde en gezonde leefomgeving zijn belangrijke pijlers in het beleid van Gemeente Zeist en het Impact Event Duurzaam Zeist sluit daar perfect bij aan.
Naast Marcel Beukeboom zullen onder andere Kirsten Schuijt (CEO bij WWF), Matthijs Bierman (Managing Director bij Triodos Bank) en Fred Wouters (CEO bij Vogelbescherming Nederland) spreken over duurzaamheid. Liesbeth van der Kruit (Directeur MVO bij Achmea) zal de rol van dagvoorzitter vervullen. “Verbinding en diversiteit spelen een belangrijke rol,” licht de organisatie toe. “Op de Experience Innovation Floor en tijdens de netwerklunch en -borrel willen we de inwoners, gemeente en bedrijven met elkaar in gesprek brengen. Samen kunnen we bouwen aan een duurzaam en groen Zeist.”
 
Bestel hier jouw tickets!
Logo_Rotary_Seyst kopie.png
Logo Duurzaam Zeist Impac EVENT 2019 - C
Logo Duurzaam Zeist Impac AWARD 2019_pow
image002.jpg